..::WarWorld.Idle.Ro::..
Tineti Redirecte!!!
Tineti Redirecte!!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Unde razboiul incepe!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Tineti REDIRECTE!!!! Downloadati De La Anunturi/Download Redirect!!!
Vreti un server mai bun? Tineti REDIRECTE!!!

PC | -TwoPownd-

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
ursuletz
Membru WarWorld
Membru WarWorld
ursuletz

PC | -TwoPownd- Empty
MesajSubiect: PC | -TwoPownd-   PC | -TwoPownd- EmptyLun Noi 16, 2009 9:48 am

Nick-ul cu care erai pe server:PC | -TwoPownd-
Data, ora si harta pe care erai:data. 16.10.2009 ora. 9:30 harta fy_snow
IP-ul tau:82.208.160.47
Motivul pentru care credeti ca ati primit ban:Degeaba.
Adminul de la care credeti ca ati primit ban:CrIsTi nu sunt 100% sigur dar ceva de genu
2 poze care se fac autotmat cand primeti ban:https://2img.net/r/ihimizer/img269/7700/fysnow0000a.png https://2img.net/r/ihimizer/img109/4036/fysnow0001q.png

Ps:Am facut eu cerere deoarece. cel mentionat mai sus (PC | -TwoPownd-) nu prea se pricepe.

ps1: Dak e vinoavat . doresc sanctionarea lui cu 1 lvl.

Mulstumesc. Stima Si Respect. (ursuletz)
Sus In jos
NaRcYs
Membru WarWorld
Membru WarWorld

PC | -TwoPownd- Empty
MesajSubiect: UnBan PC | -TwoPownd   PC | -TwoPownd- EmptyLun Noi 16, 2009 10:54 am

DiN PoZe Se VeDe K Nu EsTe CoDaT TreBuiE UnBaN Si explicaTia Lui CrisTi
Sus In jos
nicola
Admin WarWorld
Admin WarWorld

PC | -TwoPownd- Empty
MesajSubiect: Re: PC | -TwoPownd-   PC | -TwoPownd- EmptyLun Noi 16, 2009 11:37 am

frate ala iam facut poze si iam dat id nicola_danger...dupa care zice sa bag EU ID LUI dc???ii era lene sa bage ID MEU asa ca pa,sau ma ia la misto si daca vrei sai scot banu ca tu esti mai destept da si ip lui man ms
Sus In jos
alt_nume
Moderator
Moderator
alt_nume

PC | -TwoPownd- Empty
MesajSubiect: Re: PC | -TwoPownd-   PC | -TwoPownd- EmptyLun Noi 16, 2009 11:47 am

nicola a scris:
frate ala iam facut poze si iam dat id nicola_danger...dupa care zice sa bag EU ID LUI dc???ii era lene sa bage ID MEU asa ca pa,sau ma ia la misto si daca vrei sai scot banu ca tu esti mai destept da si ip lui man ms

nicola...din cate-mi permite experientza mea de admin...si crede-ma ca am peste 1 an de adminat...stiu ca dupa ce se face poze...se da un amx/admin_say pozele la id .......

Arrow dar acum dupa cum gandeste fiecare...
Arrow asta e doar parerea mea...e mult mai sigur aja...si dak nu baga id si nu-ti da pozele in sa zicem 2-3min...atunci ii dai ban Wink Basketball hf

Arrow eu zic unban (probele demonstreaza ca nu are nik)

TOPIC CLOSED
Sus In jos
NexT
Moderator
Moderator
NexT

PC | -TwoPownd- Empty
MesajSubiect: Re: PC | -TwoPownd-   PC | -TwoPownd- EmptyLun Noi 16, 2009 8:16 pm

si care ar fi parerea? Neutral pentru k banul s-a dat degeaba...cristi asta al tau nu are treaba cu forumul...si dak mai face asa ajunge direct slot !

Edit. am sters posturile voastre idioate de cocosi umflati in pene...nu va abeti de la subiect ca nu are rost!
o data ce s-a luat o decezie, aia ramane, doar daca chiar ai ceva impotriva bineinteles si cu niste dovezi!
Ban scos, topic lockeD!
Sus In jos
Continut sponsorizat

PC | -TwoPownd- Empty
MesajSubiect: Re: PC | -TwoPownd-   PC | -TwoPownd- Empty

Sus In jos

PC | -TwoPownd-
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
..::WarWorld.Idle.Ro::.. :: Cereri Unban!-
Mergi direct la: